Brandsikring

En røgalarm i hjemmet er altid en god ide. Vi anbefaler at man har mindst en røgalarm der er tilsluttet husets el-installation og med batteribackup. Vi har udvalgt nogle kvalitets produkter som vi anbefaler. Vores røgalarmer kan forbindes sammen trådløst så hvis røgalarmen aktiveres i den ene ende af huset så aktiveres de andre røgalarmer i huset også så alle kan komme i sikkerhed.

Røgalarm

Optisk brandalarm 240V med batteribackup.

Denne netdrevne (240V) brandalarm har indbygget reservebatteri i tilfælde af strømsvigt. Desuden kan den sammenkobles med indtil 40 enheder af samme type. Det er en meget driftsikker brandalarm med høj sensitivitet, som sikrer tidlig alarmering. Der er indbygget pausefunktion og testfunktion, ligesom der er signalering ved lavt batteriniveau. Signalniveau ved alarm er 85dB. Bemærk: ved brug sammen med trådløs base kan denne alarm indgå trådløst i SYSTEM 1 samt kobles trådløst sammen.

Anvendelsesområde: Hjem, fritidsbolig, industri, kontor.

Base m/trådløs opkobling

Trådløs base til 240V optisk brandalarm.
Med denne base er det muligt trådløst at sammenkoble den netdrevne brandalarm. Desuden kan den trådløst sammenkobles med alle øvrige produkter i SYSTEM 1 serien.
Anvendelsesområde: Sammen med øvrige SYSTEM 1 produkter.

Base u/trådløs opkobling

Bagdåse til montering af 240V røgalarm.
Denne bagdåse er udført i slagfast, brandhæmmende materiale.

Magnetplade

Magnetplade til fastgørelse af røgalarmer.

Magnetpladen monteres uden boringer eller skruer. Klæbebånd er monteret på hver af de 2 enheder. Den ene placeres på røgalarmen, og den anden placeres der hvor alarmen/detektoren skal monteres. Passer til alle alarmer med en diameter på mindst 80 mm.

Røgalarm trådløs

Optiske brandalarmer til trådløs seriekobling.
Starter én alarm starter alle alarmer. Kobler alle System 1 alarmerne trådløst sammen i hjemmet, så du bliver alarmeret, uanset om branden opstår i soverummet eller kælderen.
Optiske brandalarmer er den mest almindelige type af brandalarmer, og den er hurtig til at alarmere om gløder/begyndende brande.
Housegard System 1 serien indeholder alarmer af højeste kvalitet og kommunikerer på 868 MHz båndet, hvilket betyder mindre risiko for forstyrrelse. Batterier medfølger.
Anvendelsesområde: Hjem, fritidsbolig, campingvogn, kontor, boligkomplekser.

Temperatur Alarm

Temperaturalarm til trådløs seriekobling.

Starter én alarm starter alle alarmer. Temperaturalarmer i System 1 serien kommunikerer på 868 mHz båndet. Temperaturalarmen kan IKKE erstatte brandalarmen, men skal placeres i rum, hvor en brandalarm normalt vil melde fejlalarm. Alarmerer ved 58°C. Udstyret med pausefunktion. Låsefunktion til monterings pladen. Batteri medfølger.
Anvendelsesområde: Udhus, garage, kælderrum. OBS! Bruges IKKE i køkkenet.
Batteri: 1 stk. 9V GP1604A

Co2 Alarm

Kulilte alarm
Kulilte (CO) er en giftig gas uden farve, lugt eller smag. Alarmerer effektivt allerede ved små mængder kulilte. Udstyret med pause funktion. Låsefunktion til monteringspladen.
Batteri medfølger.
Anvendelsesområde: Garage, værktøjs- og arbejdsrum, industri, campingvogn.
Certifiering: EN-50291.
Batteri: 1 stk. 9V GP1604A

Gas Alarm

Housegard gasalarmer advarer hurtigt og effektivt mod alle typer af brændbare gasser, LNG inklusiv gas fra ledninger.
Ideel i alle køkkener, campingvogne, både osv.
Strømkabel medfølger.
Detektere: Metan, butan, propan.
Anvendelsesområde: Hus, fritidsbolig, båd, campingvogn.

Brandtæppe

Brandtæppe 120 x 120 cm
Et brandtæppe er det perfekte supplement til en 6 kg pulverslukker. At kvæle ilden ved mindre brande er særdeles effektivt. Forårsager heller ingen ekstra rengøring.

Anvendelsesområde: Køkken, industri, offentlig sektor.

Pulverslukker 2 kg

Med en 2 kg pulverslukker fra Housegard i bilen rejser du lidt mere sikkert på vejen. Slukkeeffekten på 13A 89B C er den højeste slukkeeffekt på markedet og godt tilpasset til at slukke alle typer af mindre brande, der kan forekomme. Den er også perfekt som supplement til en 6 kg pulverslukker i hjemmet for hurtigt at kunne slukke mindre brande.
Housegards pulverslukkere er kvalitetssikrede og certificerede af DNV. Vægbeslag indgår.
Brandklasse: ABC.
Effektivitetsklasse: 13A 89B C.
Anvendelsesområde: Bil, båd, campingvogn, supplement til 6 kg i hus, fritidsbolig, lejlighed og kontor.

Pulverslukker 6 kg

Med en 6 kg pulverslukker fra Housegard får du en brandslukker, der slukker alle typer af brande og har den højeste slukkeeffekt (effektivitetsklasse 43A 233B C). Det betyder, at du kan slukke større brande end med de fleste andre brandslukkere på markedet, hvilke ofte har en lavere effektivitetsklasse.
Housegards pulverslukkere er kvalitetssikrede og certificerede af DNV. Vægbeslag indgår.
Brandklasse: ABC.
Effektivitetsklasse: 43A 233B C.
Anvendelsesområde: Hus, fritidsbolig, lejlighed, kontor og industri.

Firepal Pro

Housegard FirePal – Pro 400 ml er en slukkespray i et kompakt format. Let at opbevare og altid nær ved hånden, hvis en brand opstår. Kan opbevares i temperaturer ned til – 30°C.

• Slukker brande i brandklasserne A, B*
• Elektrisk udstyr op til 1000 Volt
• Perfekt til hjemmet, kontoret, bilen, båden eller værktøjskassen.
• Firepal Pro kan opbevares i kolde miljøer (ned til – 30°C.)

Firepal Home

Housegard FirePal – Home 400 ml er en slukkespray i et kompakt format. Let at opbevare og altid nær ved hånden, hvis en brand opstår.

• Slukker brande i brandklasserne A, B*
• Elektrisk udstyr op til 1000 Volt.
• Perfekt til hjemmet, kontoret eller sommerhuset.

Redningsstige

Housegard brandstige EL45S er enkel at opbevare og benytte.
Opbevares helt enkelt i et skab eller under sengen og tages frem ved behov. Housegard brandstigen er udstyret med kraftige kroge som hænger over vindueskarmen ved evakuering.
Brandstigen er 4,5 mtr. lang og er beregnet til hjem med flere etager. Stigen har afstandsklodser mod væggen, og skridsikre trin i aluminium, som gør nedstigning lettere.
Anbefalet belastning er 200 kg (testet og godkendt indtil 450 kg).
Max bredde på karm, 30 cm.